OVERIGE

VERZEKERING

Wie ingeschreven is als lid van de chiro is ook automatisch verzekerd door de chiroverzekering. Deze komt tussen bij ongevallen en bij burgerlijke aansprakelijkheid.

Bij ongevallen betaalt de verzekering alle kosten die bovenop de terugbetaling door het ziekenfonds komen. Lenzen en brillen worden enkel terugbetaald bij lichamelijke schade. De ongevallenverzekering geldt op de heen- en terugweg en tijdens de officiële chiroactiviteiten. De aangifte moet binnen de 8 dagen gebeuren. De leiding of de volwassen begeleiding zal u een formulier meegeven dat de dokter moet invullen, of u kan het hieronder downloaden. Bezorg dat document terug aan de leiding of volwassen begeleiding.

Download het geneeskundig getuigschrift hier.

In geval van burgerlijke aansprakelijkheid van de leden (schade aan derden of aan hun bezit) zal eerst de familiale verzekering betalen. Als men geen familiale verzekering heeft, springt de chiroverzekering bij. Als je voor de chiro rijdt, zal je autoverzekering de eventuele schade op zich nemen.

FISCAAL ATTEST

Gelieve het document volledig in te vullen (gegevens en info rond kamp/weekend). Vervolgens te overhandigen via mail, Whatsapp of aan de groepsleiding om te ondertekenen.