FEESTWEEKEND

Iedereen is uitgenodigd voor het meest geweldige feestweekend van het jaar! Chiro Staderas bestaat 70 jaar en dat gaan we vieren op 27-29 oktober met een knal! 

Wat staat er op het programma? 


Vrijdag 27 oktober - Kinderdisco & Fuif: De kleintjes kunnen hun dansschoenen aantrekken voor een onvergetelijke kinderdisco, terwijl de groten de avond weg swingen op onze legendarische fuif! 

Waar? JC De Galjaar Wanneer? kinderdisco (17u00-19u00) & fuif (20u00-03u00) 


 Zaterdag 28 oktober - Kaas- en Wijnavond: Laat je smaakpapillen verwennen met de meest verrukkelijke kazen en wijnen. Een avond vol genot en gezelligheid met vrienden en Chiro-maatjes!

Waar? Parochiezaal Belsele Wanneer? shift 1 (12u00-15u00) & shift 2 (18u00-21u00) Inschrijven doe je hier!


Zondag 29 oktober - Massaspel: Een avontuurlijk massaspel waar jong en oud aan mee kunnen doen! Bereid je voor op uitdagingen, lachen en teamwork - dit wordt episch!

Waar? Plein van De Klavers Wanneer? 14u00 !Enkel voor leden en (oud)leiding!


Dus haal je innerlijke avonturier tevoorschijn, trek je uniform aan en kom bij ons om het 70-jarig jubileum van Chiro Staderas op geheel eigen wijze te vieren! Het wordt een weekend om nooit te vergeten! Verspreid het woord, nodig vrienden en familie uit, en laten we samen een geweldig feestweekend beleven